Spel på nätet för hundälskare

Hunden, eller människans bästa vän som den också kallas, är ofta ett hett samtalsämne och ett mycket populärt husdjur som även dyker upp i många olika spel på nätet. Är du ett stort fan av hundar och spel kommer du att älska nedanstående alternativ. Varje spel har ett eget koncept och olika upplägg men den gemensamma nämnaren är att alla låter hundarna synas och hamna i fokus.

Puppy Love

Vem blir inte alldeles till sig av gulliga valpar och allt som hör till? De som inte kan få nog av dessa små varelser bör ta sig en titt på spelet Puppy Love. Detta är en slotautomat som innehåller free spins, Wilds och ett bonusspel som i princip går ut på att kliva in i en djuraffär och välja ut en valp. Det viktigaste här är att inte låta sig bli allt för uppslukad av deras otroliga charm och söta små ansikten. Spelet består av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Det finns många vinster att hämta och härlig grafik att njuta av. När en vinnande rad uppnås på någon av hjulen kommer en av symbolerna att expandera och visa upp ett litet gulligt hundklipp. Glad musik spelas i bakgrund och var beredd på att höra ett och annat hundskall under tiden du spelar, men det är nog något som de allra flesta förväntar sig av ett hundspel.

Diamond Dogs 

Diamond Dogs är en mycket underhållande enarmad bandit med ett antal symboler av en rad olika hundraser. Du kan se allt från collie och spaniel till många andra underbara hundar när de 5 hjulen börjar snurra och olika hundtillbehör som kojor, namnbrickor och tuggben kommer också att dyka upp. Det är ett festligt spel fyllt av glamour och diamanter och du räkna med högklassig grafik, bonusar, härliga färger samt behaglig bakgrundsmusik. Spelet är framtaget av NetEnt som alltid är i framkant på spelmarknaden och det har allt från free spins, Wilds, Scatter symbol och bonusspel. Klicka här för mer information kring spelfunktioner. Är du ute efter en rolig stund tillsammans med ett gäng härliga hundar, bör du testa på Diamond Dogs. 

Hound Hotel

Hound Hotel är ett spel som är utvecklat av Microgaming som handlar om en grupp hundar på ett lyxhotell. Spelautomaten är väldigt modern och har imponerande grafik och många roliga funktioner. Det finns 5 hjul, 3 rader och 25 olika vinstlinjer. Du vinner om du lyckas få 3 eller fler av samma symbol, men det finns också Scatters och Wilds som är undantag då det inte krävs lika många av dessa. Symbolerna i spelet består av hundar och bokstäverna A,K,Q och J. Hundarna är självklart de som är värda mest och rasen Sant Bernard kan ge så mycket som 18 gånger insatsen, vilket därmed är den mest värdefulla symbolen. Det finns också ett roligt bonusspel som går ut på att välja vilka dörrar som ska öppnas på tre av våningarna i hotellet. Bakom dörrarna döljer sig finns överraskning som exempelvis hur många free spins du får använda eller olika stora multiplikatorer. Ett mycket välgjort spel för alla som älskar hundar.